Tips turunkan kuning bayi

Salam, ibu- ibu boleh tak share tips dan amalan ibu ibu untuk turunkan kuning bayi. dah kesian tengok anak kena cucuk tumit hari hari utk check kuning ?

49 Balas

Susu kan baby kerap..if menyusu stop ambil mknn berasaskan halia n lada hitam..if bf baby masih meragam, don't worry to top up dgn FM..fokus dulu utk bagi baby sihat..salah 1 reason reading tggi sbb baby kurang kencing n berak..meantime, boleh juga work on bf n pump susu..ibu jgn stress tau..anak sy masa 1st reading 220, after 2 wks ok dah..alhamdulillah..