Tips turunkan kuning bayi

Salam, ibu- ibu boleh tak share tips dan amalan ibu ibu untuk turunkan kuning bayi. dah kesian tengok anak kena cucuk tumit hari hari utk check kuning ?

49 Balas

Saya pnh bagi anak minum air gripe water. Blh campur dgn air. Just buat dlm bot kecil & ikut sukatan gripe water yg ada kat botol tu. Insha Allah, jaundies baby puan akan turun. Kalau puan x nk bagi air gripe water, puan blh bagi baby jus anggur hijo. Just perah sikit je ke dlm botol & bagi dia mnum sikit2.