Banyakkan susu untuk baby di NICU

Salam ibu ibu, boleh share tips untuk banyakkan susu tak untuk ibu yang macam saya ni? Anak saya lahir premature dan sekarang masih di NICU dan saya tak boleh BF anak saya, hanya boleh bagi susu yang dah di pump sahaja. Jadi ada tak tips untuk saya banyakkan susu badan?

4 Balas

Baby saya dulu pon dalam nicu sbulan. Waktu pantang saya makan sup lobak putih tu. Susu meriah smpai bengkak susu. Hehehe. Smpaikan waktu baby nak discaj tu. Nurse bungkuskan byk bekalan susu saya hntar hehe

awk kena jaga mkn. cuba la minum horlicks, mkn bun jagung..sy buat dua tu..alhamdulillah menjadi..ank warded scn dkt seminggu sbb jngkitan kuman...mmg htr susu ke wad.

awak Cr kurma kering rebus minum air die Sy susu byk mnum tu je .pastu kerap kna pump.byk mnum air

puan boleh cuba minum air rebusan kurma merah dan halba.