Ganilia & Iberet

Salam ibu-ibu, betul ke x boleh makan ganilia dengan iberet sbb dua-dua ada fungsi yg sama? Ada tak kat sini ibu-ibu ambil dua2 ni? Blh share cara makan tak. Terima kasih.

1 Balas

wsalam. hari tu doktor sy ada bertanya pda saya adakah sy ada ambil ganilia. sy beritahu hanya ambil iberet shja. kemudian dktor beri saya neurogain s & iberet makan dua ni je katanya ganilia xperlu ambil kerana sama ingredient. cara makan iberet sy ambil sewaktu perut kosong telan dgn air putih dahulu kmudian makan buah oren atau boleh mnum dgn jus oren n buah2an yg kaya dgn vitamin c. samaada sbelum atau selepas ambil iberet. jarakkan 2jam minuman yg berunsur susu. neurogain s pula sy ambil selepas mkn. terima kasih

10mo ago

terima kasih ibu utk jwp yg mmbantu...