Cyst dan Fibroid di Awal Kehamilan

Salam.. Hye ! Saya baru lepas balik dari Appointment Dokter. Rasa teruja untuk ambil tahu semua benda berkaitan baby disebabkan ini merupakan kelahiran pertama. Tapi keterujaan tu bertukar sedih bila dapat tahu mungkin ada Cyst dan Fibroid di sekitar rahim (Refer Gambar). Disebabkan saya dan suami tiada pengalaman langsung, kami risau ianya akan mengganggu kandungan. Siapa dekat sini pernah kena dan pernah sembuh? Bahaya ke untuk kandungan? Siapa ada petua untuk hilangkan cyst dan fibroid? Tolong Please.. Risau ?

Cyst dan Fibroid di Awal Kehamilan
2 Balas

Saya ada kawan yang ada cyst waktu hamil, dua dua sekali. Dia buang alhamdulillah, sekarang anaknya dah besar. Ikut saranan doktor ya sis. Jangan stress

Saya pun ada cyst.. 1st pregnancy jugak