Mengandung atau tidak

Salam hye momy semua.. nk tnya. Sy dh lewat period 10 hari. Tp test upt negatif. Sy test opk dh 3 hari +ve.. ikutkn 6/3 haritu dah jumpa waktu subur.. atau masih awl utk sy test upt? gambar first, ptg smlm pkul 1.53pm.. Gambar kedua test pg td yg atas sebelum mandi, yg bawah selepas mndi(masih terang).. #ingintahu #firstmom #newmom #bantusharing

Mengandung atau tidak
14 Balas

sama mcm saya dulu byk kali test opk double line test upt negetiv biasa kalau opk double die tengah dalam fasa baru nak membentuk tunggu dlm seminggu dua lagii try test upt inshaa Allah double line ni berdasarkan pengalaman sayaa

1mo ago

inshaa Allahh moga ade rezeki awak dlm bulan yang muliaa nii 🤍