Mengandung atau tidak

Salam hye momy semua.. nk tnya. Sy dh lewat period 10 hari. Tp test upt negatif. Sy test opk dh 3 hari +ve.. ikutkn 6/3 haritu dah jumpa waktu subur.. atau masih awl utk sy test upt? gambar first, ptg smlm pkul 1.53pm.. Gambar kedua test pg td yg atas sebelum mandi, yg bawah selepas mndi(masih terang).. #ingintahu #firstmom #newmom #bantusharing

Mengandung atau tidak
14 Balas

boleh jgk guna opk . tpi nk comfirm guna utp lgi Sahih... opk ni kalau naik merah trang mybe dah ada kntung .. sama ada dah disenyawakan atau sebaliknya..