Oversupply breast milk

Salam hye, mcm mna saya nk kurangkn susu bdan? Sbb sumy oversupply…..babay selalu tersedak

3 Balas

bukan oversupply awak. awak oversupply ni awak directfeeding dlm masa yg sama awak pam dan susu yg dipam tu awak xguna pon dn akhirnya expired mcm tu ja. dan awak buang. flow laju tu awak.

1y ago

kalau flow susu awak terlampau laju. masa baby menyusu awak pegang breast secara scissor. apit dua tangan dkt breast bentuk scissor ✌️. sambil baby hisap susu. https://vt.tiktok.com/ZS8AR2Lq6/

Kalau baby tersedak time bf, kena kepit breast dgn 2 jari mcm ni✌️. Jgn minta utk susu badan kurang, nanti dah kurang menyesal tak sudah, nk banyakkan semula payah oo 🤣

1y ago

Kepit breast. Tgh2

Itu flow susu laju bukan oversupply.