Comfort Sucking

Hello, can i know if too much comfort sucking can increase milk supply? I scared if I become an oversupply.

2 Balas

if your baby comfort sucking, + you over pumping you might will get os, if only baby doing their normal stuff then ok dont worry for os

mengempeng takkan buat awak oversupply. baby mengempeng akan membuat kn awak letih. sebab baby sentiasa nk ada dgn awak

7mo ago

thank you sis. yup betul.. sekarang da latih dia nak stop hopefully berjaya lah …