Berdenyut

Salam, hye ibu semua... Sy nk tnye... Sbb ni ank pertama sy... Skrg kandungan sy da 5bln 3minggu, bile sy goyang2 kn perut perut jd mengeras... Sbb skrg ni sy belum rasa lg bby bergerak.. Cume kerap mengeras... Dan bile goyangkn perut dye mengeras..tu tanda bby ke?? Pstu lg 1,sy skrg ade terasa dkt kemaluan berdenyut denyut... Sebab ape ye?? Ade yg pnh mengalami mcm sy tk?? Mohon bantuan... Mintak jgn dikecam... Tq ibu semua

1 Balas

Yup.Baby bg signal 'Hi,mummy'😊 ..Cuba bagi dia dgr zikir or org mengaji..Insyallah mesti aktif punyala..Sakit dkat kemaluan tu biasa sbb kandungan dah start besar😉.

4y ago

Dye tk sakit... Cume denyut2 kdg2...