Mikubi

Salam, hye ibu semua... Ade yg pakai kn ank pampers jenama MIKUBI tk?? Sy baru je order pampers jenama mikubi ni... Sbb tk thu pampers ape yg ok... Ade yg ckp mikubi ni ok utk bby...sy beli size nwborn... Due nt bln 3,sj bli awal2... ??

Mikubi
37 Balas

Saya pun kakak belikn utk ank sy yg br lahir pampers n.. Pampers diee besar sikit dr pampers lain utk yg NB punye.. Anak sy pakai x naik ruam harga pun murah utk 36pcs NB br Rm10.50 yg kakak sy bg dah habis sy repeat beli kt shoopee