Contraction

Salam harini saya 38minggu, saya dah rasa contraction 10minit sekali strt sakit dari jam 9pagi. Tapi masih tak turun tanda. Boleh ke pergi hospital? Atau kena turun tanda dulu ye? Terima kasih mommies sudi jawab selamat hari raya #bantujawab #ingintahu

14 Balas

Boleh..pegi je sis..sye sakit contraction setiap 30 min..tk sure contraction ke tk sbb sakit mcm sakit sengugut dari pinggang smpai bawah..pastu baby kerap mengeras..pegi pac cek jalan tk bkk lg and bby semua ok n normal..dr sruh balik dluh..yg penting kita tahu baby ok ke tk kt dlm