confius

salam. hai, saya nk tanya if skrg kalau ikut kiraan 1st period hingga arini dah masuk 5 minggu 5 hari. saya baru first time so banyak nk taw. cme saya xsure skrg sama ada nk pegi klinik kesihatan atau klinik swasta dulu untuk check sama ada kandungan baru ni ok ke tak. lg2 baru first so xtaw condition. sbb baca ada yg ke klnik kesihatan bile 8mggu/12mggu. but now risau sbb xtaw kandungan ok ke tak. alhamdulillah xde bleeding cme still fkir skit skit. boleh tlg tak bg pandangan?? tq

1 Balas

Kalau nak scan masa awal2 camni takut tak nampak. Biasanya akan nampak 8w ke atas. Takut nanti bila scan tak nampak lagi risau. Tapi kalau just nak confirmation yg awk preggy dkt private boleh je.

4y ago

🤗