Upt clear blue & pink (mintak pendapat dekat semua terima kasih sis² dalam nii) moga ada rezekiiiii

Salam haii semua. Adakah upt ni +p?? Saya first time guna upt ni. Ada yang pernah try guna upt mcmni x????? Saya tengok ada samar² .

Upt clear blue & pink (mintak pendapat dekat semua terima kasih sis² dalam nii)  moga ada rezekiiiii
2 Balas

taknampak lagi line mungkin sebab dalam gambar. cuba lagi lepas 2-3 hari.. test waktu pagi, masa baru bangun tidur..

ngtf..try dlm smgu g. nti terg