Spotting week 10

Salam saya nak tanya la, saya dh pregnant 10 weeks 6 days, tapi ada mcm darah sikit kt cecair keputihan time kencing. Dia sikit sangat mcm setompok gitu. Ada ibu ibu pernah mengalami tak mcm ni?#firstbaby

2 Balas

Sis macammana ya sekarang? Baby semua okay?

1y ago

Wahh alhamdulillah. Tahniah awak! Moga dipermudahkan untuk bersalin normal in shaa Allah! 🥰💪🏼🤲🏼

keputihan tu..

2y ago

risau, esok baru nk pergi kk buka buku. dia sekali tu je ada, lepastu dh kencing apa semua balik tkde dahh