Spotting week 10

Salam saya nak tanya la, saya dh pregnant 10 weeks 6 days, tapi ada mcm darah sikit kt cecair keputihan time kencing. Dia sikit sangat mcm setompok gitu. Ada ibu ibu pernah mengalami tak mcm ni?#firstbaby

2 Balas

Sis macammana ya sekarang? Baby semua okay?

1y ago

Wahh alhamdulillah. Tahniah awak! Moga dipermudahkan untuk bersalin normal in shaa Allah! ?????

keputihan tu..

2y ago

risau, esok baru nk pergi kk buka buku. dia sekali tu je ada, lepastu dh kencing apa semua balik tkde dahh