bidan yang berpengalaman dekat kampung

salam hai semua. siapa tahu/kenal bidan yang berpengalaman area pendang atau yang berdekatan. saya dah gugur dua kali. nak cari bidan yang pandai berurut dan rasa peranakan jatuh atau tak. sebab before this ada panggil confinement lady untuk berurut tapi company tu hantar yg muda so dia urut biasa2 je huhu. kalau ada share dengan saya ye sebab nak balik kampung hujung bulan ni. thank you in advance ?

1 Balas

Sy ggur 2x. Tp yg kali kedua sy tak berurut lngsg sbb dkt sy xjalan pun (dh urut masa 1st time masih sama). Yg penting jaga mkn minum, klu obes, diabetes or high blood, kne control dlu. Alhamdulillah kali ke3 berjaya juga now anak dh 3 bulan. Kdg2 bila ggur ni byk faktor, bkn sbb rahim kita, mungkin ada mslh masa psnyawaan.

2y ago

thank you share pengalaman! saya kerap sakit tumit & pinggang, skrg dah sebulan lepas gugur haritu tak urut lagi. duduk rumah rehat je