Tukang urut atau bidan

Hi mommies! Boleh share tak tukang urut tradisional atau bidan untuk urut masa berpantang area seri kembangan/bandar baru bangi. Nak upah CL yang sekali pakej tu macam tak mampu bila tengok harganya 😬😬. Saya cuma nak servis yang basic je macam berurut, tungku dan bengkung. Kalau ada, minta share ye, terima kasihh 🥰🥰 #bantusharing #firstbaby #firstmom

1 Balas

boleh try usha ig @asrichzspa. pakej pantang dia ade byk hrga. yg urut saja pun ade.