Spotting Tiba² berkurangan * Discharge Light Brown - 3 week 5 days

Salam hai semua.. Ada tak yg pernah spotting dlm 1 hari.. lpstu hari keesokkan harinya berkurang sendiri? Patut ke saya pergi klinik juga kalau spotting dah takde ?? Normal ke ?

1 Balas

Macam saya, waktu tu pregnant 5 weeks, then bila bangun dari duduk, habis kerusi berdarah, macam berdarah period. Tapi time tu takde keluar ketulan apa apa, then call doktor, kalau takut, check masuk kecemasan sebab time tu pukul12.00 malam, otherwise tunggu esok pagi macam mana. Then saya pergi klinik terus esoknya sebab kecemasan doktor lelaki selalunya. Alhamdulillah doktor kata takde apa apa serious. Kalau sis khuatir or takut, boleh je terus ke klinik.

3y ago

tula semlm sy da pergi klinik... Alhamdulillah, dr. kata normal ada spotting sikit pada awal pregnancy..dr pun kasi ubat kuatkan rahim.. brownish light discharge pun takde.. skrg tawakal jela.. 2 minggu lg baru boleh scan 🤗