result darah lepas minum air gula

salam and hai .nk tnya berkaitan lepas minum air gula.. td sbelum blik lepas ambil darah kali kdua check gula, nurse kk ada ckp, kalau result darah xok,dia akn call. boleh tahu x kalau result xok,dia akn call hri yg sama after kita dah blik rumah/akn call bila2 masa sbelum next checkup? td tak sempat nk tnya sbb ramai sgt org. #ingintahu #firstbaby #seriusnanya .

12 Balas

kt tmpt sy hari yg same nurse call.. pg minum air gula, pastu sy sangkut gdm ptg tu nurse call bgtau result..