Test samar...

Salam hai nak tanya...ada tak yang test masih tetap samar juga walaupun dh 6mgu? saya jenis period xtentu lepastu ada PCOS n dah pergi scan masa 4mgu doktor ckp penebalan rahim...ttc7years...2kali dh jadi chemical pregnancy...

2 Balas

Waalaikumsalam.. kdg dlm apps tak sama kiraan minggu nya sis. Lebih2 kalau periode tak menentu. Mungkin kandungan sis masih awal daripada bacaan kat apps.

kalau period tak teratur , normal je bila 6w tu still samar . cuma sementara ni elakkan bersama dulu untuk elak persenyawaan tak menjadi 🤗