Sakit bahagian perut

Salam... hai mommies2 smua... saya nak tanya...normal ker kalau kita baring mengiring pastu bile nk pusing jer bahagian bawah perut nie terasa sakit... itu normal ker.... ade yang pernah alami macam saya ker... maaf laa first baby... so xthu sgt... tolong bagi pendapat ye smua...

1 Balas

sis da bpe week . sbb klau janin dh besa mmg normal . sakit tu sbb janin trkne pd bhagian dlmn mcm rangka kita semua sbb tu trase sakit brpusing .

5y ago

ye same2 . 😊