Berat Badan Bertambah

Salam , hai mommies² . Ada tak yg naik berat bdn mendadak selama 2 minggu . Doc dah marah . Perlu jumpa pakar . Ada tips tak mommies² 🥺#firstbaby #ingintahu #bantusharing #pleasehelp #1stimemom

1 Balas

Ada, macam sy dulu. Since kandungan brape weeks entah smpai laa 35w mmg naik 2kg setiap 2 minggu. 2x minum air gula, check bp setiap 2 hari entah berapa kali laa 🤣 tapi semuanya normal. Bila pregnant ni makan sikit je mesti naik banyak. Sensitif sangat. Doc nasihatkan makan suku2 separuh. Even kuih2 ke ape2 yg manis2 kena control.

3y ago

In shaa Allah semoga dipermudahkan ye 🥰