Heartbeat baby.

Salam.. hai mommies.. siapa2 ada pengalaman x, 11w 4days masih x nmpak heartbeat baby.. harap ada keajaiban berlaku..aaaminn. doakan baby saya ya.. #ingintahu #risau

3 Balas

pengalaman sy bulan feb lepas, gugur sndiri 12w sbb 3x repeat scan (7w, 9w & 11w) msih xnmpak heartbeat, so pakar dh tentukan baby xmenjadi , sy berserah jela time tu wlaupun hti ni sedih spanjang masa.. tp alhamdulillah skrg Allah gntikan balik kesedihan sy tu, sy preg balik now dh 7w dh nmpak heartbeat baby tp msih samar2 sbb baby kcik molek😅 smoga ad keajaiban utk sis.. doa baik2 dlu, pk baik2 dlu.. mnum susu byk2

3y ago

Sis scan 7w/9w & 11w tuu semua Vaginal Scan ke sis?atau scan di perut?

First experience saya, masa scan kali pertama (5 weeks / 5 days), cuma ada kantung ja. So doktor bagi appointment untuk scan kali ke-2 selepas 2 minggu (7 weeks / 5 days). Alhamdulillah... Dah nampak janin & heartbeat. TVS scan sbb scan dekat perut tak nampak. Masa awak scan tu melalui perut atau tvs scan?

spatot 11w dah ad heartbeat. sy 6w dh ad heratbeat