Mamariam jus buah?

Salam hai mommies semua. Siapa pernah consume jus ni? Ni sis in law bagi. Untuk apa ya manfaat kpd ibu mengandung? Sy 7 minggu skrng. First baby.

Mamariam jus buah?
5 Balas

Sy dh minum habis 10btl dh jus ni 🤭. Mmg bgs jus ni.. mmg ada tenaga pastu hb pn cantik je.. pastu lg satu kt xkena kencing kotor.. dulu2 kalau preggy mesti kena. Tp sejak amal jus ni ok la xder lg kencing kotor 😉

Penah amik masa anak pertama mse tu hb low skit lpas amalkan jus ni alhamdulilah hb cntik. Balik... Try la xde kesan samping an pun.. Sbb jus ni pati buah delima.. Bgus tau untuk kandunggan

3y ago

tq mommyy, sy dh try 2 hari mkn. nice infoo! so far x rsa manis dan bgi tenaga kt sy.

Saya amalkn dri sblm pregnant smpai skrg 💕 alhmdulilah wlaupon dok alah muntah ckit2 tpi bdn still bertenaga 😅hb alhmdulilah blum drop lgi..

sy amalkan jus dri awl kandungan g hingga skrg nk tgu due ja.hb ctik bcaan gdm pun ok..bertenaga ja.

Sya consume alhamdulillah hb sentiasa ok n senang nak bersalin

3y ago

alhamdulilahh. sy pun nak amalkan! thanks mommy ❤