luka jahitan ada lubang2

salam hai ibu...siapa kat sini pernah alami luka jahitan ade lubang kecil2...lubang itu asal dari laluan benang yg dah putus..benang tu dh putus bila kita tarik keluar dia panjang dlm daging..lepastu berlubang lah dia..faham takk😢...nak buat ape je?...nak kena jahit semula #pleasehelp #firstmom #ingintahu ke?

7 Balas

Macam saya haritu sakit..pi cek rupanya ada sbhgian jhitan dh terbukak tapi x bercantum lagi..and mmg berlubang dalam 1cm cmtu..nasib kulit luar ..so dressing luka dekat klinik smnggu cantum elok dah..