luka jahitan ada lubang2

salam hai ibu...siapa kat sini pernah alami luka jahitan ade lubang kecil2...lubang itu asal dari laluan benang yg dah putus..benang tu dh putus bila kita tarik keluar dia panjang dlm daging..lepastu berlubang lah dia..faham takk😢...nak buat ape je?...nak kena jahit semula #pleasehelp #firstmom #ingintahu ke?

7 Balas

berani btul sis cabut benang hehe sya seram haha biar je hilang sendiri benang tu.sya anak first tk kacau benang jahitan tu smpai ank no 4 ni biar je sis benang tu sendiri hilang.