pertanyaan

Salam hai ibu2 mengandung saya nak tanya la haritu saya ada buat urin test naik 2 line samar2 pastu ptg saya buat lagi keputusannye nampak samar tapi mcm tak jelas , harini saya period plak normal ke tapi saya tak pergi klinik untuk double confirm yg saya ni betul2 mengandung . Maaf saya takde pengalaman first time terima kasih

2 Balas

Tunggu dulu puan, kalau period mungkin tak pregnant tapi kalau setakat keluar darah sikit sahaja dalam 2 3 hari... Tunggu lagi 2 minggu untuk buat upt...

Sama macam saya . Samar '2 pastu keluar macam period last keguguran . Better awak pegi check untuk double confirm .