First Time

Hai mommies ! Sy nak tanya.. Harini, 8/12 sy dah lewat period 9 hari.. Hari2 sy buat test upt still naik double line samar2.. Sy tak dpt lg double line yg betul2 terang.. Minggu lepas sy ke klinik buat scan dan doc kata mybe kantung.. Klu mommies tgok gmbar tu, ada rupa kantung ke ? 😅 Kecikk betull saiznya 😅😅 #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

First Time
8 Balas

Awal lagi sis, saya hri tu week 5 tak nmpak kntung trus doc scan tvs takut luar rahim, scan2 bru nmpak kntung kecik je, lps ni repeat scan lagi, mgkin nmoak dah, nk cntik skli heartbeat week 8/9 insyallah nmpak dah

Ade sis bru nmpk kntung kcil mcm kacang tu 🤭 nnt sy pun mcm awk juga dlu , skng dh 13week dh nmpk jntung kaki tngn dan grak2 hihihi , smoga awk dan baby awk shat sllu ❤️❤️❤️

awal lagi . mcm sye jugak waktu awal2 scan tu xnmpk kantung . 7 weeks check lg sekali baru ade kantung tp janin xde lg . scan lagi 2 minggu lepas tu baru ade janin .

sy scan dulu 5w baru nampak kantung😅 mmg normal 2 weeks x nampak pape lagi. just jaga makan smua la. mmg kecik pun kantung😂

kalau ikut scan tu baru 5w mmg tak nampak. sbb tu sebaiknya 8w ke atas baru scan. time tu biasanya nampak dah

haah klau awl lagi npk kantung tu kecik je.. sy dulu scen 4 mingu kecik cam tu lah kantung nya

scan lagi lepas 8w ke atas. awal2 ni memang belum jelas lagi

macam saya NIE scan TVS tanpa zoom