Period atau hamil

Salam.. hai ibu2. Maaf saya nak tanya, bila sampai waktu period tetapi darah yang keluar berwarna coklat gelap dan keluar dalam kuantiti yg sedikit selama hampir seminggu.. Bila check upt double line. #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

pregnant tu . tahniahhhh .. biasanya implantation mmg akn jd begitu . apa² pn pergi klinik okay utk pemeriksaan

2y ago

sy 1 hari . kawan sy agk lama lebih 1 minggu . jd sy sarankan kalau lama mcm ni better jumpa doc tau