Kandungan baby

Salam hai ibu ibu nak tya ada tak yang pernah mengalami bila scan kk 24 weeks tapi bila scan swasta untuk detail dapt 22 weeks. Sebab first due date dapat 7/2/23 masa dapat tahun prgt scan dekat swasta. Bila bukak buku kat kk dia bg 31/1/23. Adakah normal bila tarikh lari ataupun semua tu boleh berubah bila dah penghujunh due.

6 Balas

Normal tu,,sbb tarikh tu ikut tumbesaran bby dalam perut ibu heheh..kalau ingat tarikh last period kita ikut kiraan tu lah,,