Chicken Pox

Salam hai... Alhamdulillah 17 weeks 2nd preg.. Y merisaukan anak 1st 4 tahun kne chicken pox pulak.. Skrg sy cuti kuarintin jaga die... Tp sy risau kalau jngkit ke sy... Mak sy kate waktu kecik sy pnh kene dah.. Any advice mummy untuk strongkn antibody sy.. Risau laa..

2 Balas

Salam dear... jgn risau... salunya once dah kene, mmg xkan kene lg dah..