Susah tidur malam

Salam. Hai. Ada tak yg mcm sy susah nak tdo mlm ? Sy dah masuk 11week . Start masuk 11week ni lah sy jd susah nak tdo mlm. Kalu tdo pon lepas subuh tu baru rasa nak tdo. Baru mata mengantuk. Kalu tak asyik tdo tdo ayam jer bila mlm nya tu. Ada cara tak nak bg kita dpt tdo mlm ? Normal ke org mengandung mcm tu ? Thankyou in advance ?

16 Balas

I'm now 8w.. and i cant sleep well since pregnant.. not sure until when but 💪💪💪add oil to all the mum to be out there..