Isteri mengandung jarak dekat

Salam guys. Isteri saya baru dpt tahu dia mengandung lg kali ke 2. Sy bersyukur tapi agak terkejut sbb kami merancang. Dan anak sulung baru 8 bulan. Mohon bagi kata kata semangat supaya sy boleh sampaikan kpd isteri saya..thank youu

2 Balas

klu betul merancang, anggap itu rezeki. sy pun merancang tapi perancangan Allah mendahului segalanya. sy hamil bila sulung genap setahun umurnya. walaupun dgn ekonomi yg tak brp stabil, alhamdulillah semuanya dipermudahkan dan slmt bsalin pd 01/24. cuma utk kehamilan kedua ni, suami sebaiknya bantu isteri yg masih dlm fasa alahan utk handle ank yg sedia ada.

Ckp je “ penat sekali. Nnt bila jarak jauh2 sgt penat lain pula.. “ NNT RAMAI2 Mesti meriah rmh nanti. in Sya Allah