PROSEDUR MEMBUAT BUKU PINK

Hai.. Saya telah berkahwin dengan isteri saya baru nak masuk sebulan.. Tapi isteri saya telah mengandung sebelum berkahwin dalam lingkungan 2-3 bulan.. Saya nak tahu macam mana prosedur saya untuk membuat buku pink??

2 Balas

Encik boleh call Klinik Kesihatan yang berdekatan dgn rumah utk buat appointment. Macam pengalaman saya call KK mmg tak di angkat saya walk in ke klinik utk mintak tarikh appointment bukak buku pink. Dokumen yang kene bawak encik boleh google ya. Semoga dipermudah urusan encik dan isteri.

4y ago

okeyy baiklah.. terima kasih atas infomation anda ye..

Encik Boleyh Pergi Klinik Yg Berdekatan Untuk Buat Appoiment .. Bawak Ic Ngan Salinan Sijil Nikah Jer ..