Kantung jatuh sendiri

Salam. Doktor sahkan kantung baby saya mengecut. Doktor bagi 2 minggu untuk tunggu kantung jatuh sendiri. Ada tips ke nak bagi dia cepat jatuh? So far saya tkde bleeding or sakit perut. Risau kena dnc 😭 #keguguran #miscarriage #dnc

16 Balas

Sy pernah jadi macamni before nie sebab baby takde heartbeat. Pagi before bleeding tu sy bykkan berjalan, sy ada buat kerja rumah sikit. Malamtu dah start bleeding. Macam sengugut tapi lagi sakit dari sengugut. Terus refer kat hosp. Sampai hosp doc just tekan kat bhgn bawah perut, sampai terkeluar janin tu. Sakit sgt, tapi lepas keluar tu terus ok. Trauma yea, tgok darah terpercik keluar. 😅 Skrg Alhamdulillah lepas 3 bln gugur dah lekat balik. Semoga dipermudahkan urusan sis.