Anxiety 26weeks 3days

Salam, doc sahkan saya anxiety stage 4. Pada mulanya stage 2 je. Makin lama main teruk sampai saya tak tidur berhari hari. Saya tgh consume ubat time malam sbb time malam confirm akan panic attack. Berdebar menggigil menangis. Baby ikut gerak sangat kuat. Malam boleh makan ubat dan akan tenang dan ubat tu buat tertidur. Tapi siang saya tak de ida nk tangani. Saya sampai tahap stress dah. Saya ksiankan baby 🥺 saya tak dapat control 😭 ni pregnancy pertama dan saya 24tahun

2 Balas

doa bek2 ye dek..pkr pstf..adk kne kuat dmi bby..smge dpmdhkan ye dek

3y ago

😊😊