Musykil tentang diri saya

Salam and hi. Di sini sy ingin bertanya tntg masalah sy. Sy kerap sakit pinggang dlam seminggu tu. Lama tu sy buat upt test. Naik double line samar2. Kadang rasa perut cramp, sakit pinggang, payudara sakit, betis kejang atau lenguh. Seminggu lepas tu, sy pergi ke klinik doc tanya bila last period. Doc check, sy dalam 4weeks mcam tu kalau btol pregnant.. Sy dtang klinik utk scan tp doc cakap tak boleh scan lg sbb tak nmpak kalau 4weeks. Boleh repeat upt jela. Sy buat upt di klinik tp negetif. Sy tnjuk upt samar tu dekat doc, doc cakap ni belom tntu pregnant. Tp skrg sy dah delay period 3 hari. Ptot ke sy pegi klinik utk scan balik ke kena tggu lg 2 mnggu kalau sy tak period jugak? Hrap ade yg sudi berikan pendapat. Sy akan sertakan sekali gmbar upt tu. #ingintahu #bantusharing

Musykil tentang diri saya
23 Balas

kes puan sama juga macam saya ... sy lewat period 3 hari ... biasa sblum period breast sy akan rasa tegang seminggu before period ... so bila dah lewat 3 hari , sy try buat upt ... dan hasilnya naik samar2 ... esoknya saya beli test upt jenama clear blue digital punya ... so boleh tgok kandungan dah berapa week ... alhamdulillah .. time tu kandungan sy dah 4 week ... now dah 7 week ... puan cuba beli test UPT digital Clear blue punya ... kat guardian murah rm39.90