Makan Telur Half Cooked.

Salam Dan haii semua. Saya sekarang sudah 5 bulan Dan saya ingin bertanya kepada semua, adakah makan telur half cooked ni bahaya. Bawah dia masak. Cuma atas cair sedikit. Risau ngn baby. Boleh semua cerita pengalaman atau nasihat apa perlu buat jika bahaya atau ada risiko. #firstbaby #ingintahu #firstmom

Makan Telur Half Cooked.
15 Balas

seeloknya elakkan .... klu teringin sgt makan la sikit...

Baik jangan. Makan yang masak sepenuhnya.

Hari tu tanya dekat nurse bole je makan,

2y ago

Sebab dr yang cek detail, nurse dia ikut general knowledge dia.. Yang baca history medical kita dr

Bahaya …

Bahaya