Heartburn 😫

Salam dan hai. Memang akan selalu pedih ulu hati ke bila dah masuk third trimester ni? Sungguh tak selesa! Macam mana ya nak overcome this issue? 😫#pleasehelp #1stimemom #advicepls #ingintahu

1 Balas

Kena kerap makan dlm kuantiti yg sikit, jangan biar perut kosong, jangan makan pedas2 + berangin.

2y ago

Oh kalau malam tu just cari kudap2 macam kacang2 ke. Buat air makan dgn biskut pun okay dah. Kalau makan berat mmg last pkl 6-8 je 😁