PAYUDARA MERAH SEAKAN LEBAM

Salam dan hai kawan2 semua. Start kandungan 11week payudara jadi kemerahan kedua dua belah. Tiada rasa sakit atau gatal di bahagian merah tu. Sakit atau gatal tu ada tapi pada keseluruhan payudara normal masa awal pregnant lagi ada. Tiba2 je timbul merah berbentuk bulat di bhgian payudara (sebelah dalam. Means klu pyudara knn merah tu berada sebelah kiri puting). Skrg kandungan dh 16weeks, merah2 tu tak hilang. Ad ke yg sama macam sy?

1 Balas

Sakit ke tak? Yg merah tu ada mata tak? Mcm mata jerawat..

5y ago

Ya. Tak patut sakit spesific.. Klu sakit sgt blh pg jumpa doc..