Selesema batuk effect baby tak

Salam buat semua momies..nak tanya..saya mengalami hidung tersumbat selama hampir 3 bulan..doc ckp mungkin resdung yg tak dirawat before pregnancy..saya tak tahu saya ada resdung.doc refer pergi pakar ent..sementara tu kena makan ubat selsema untuk mudah tidur . Tapi saya nak tanya sebab selsema kdg tu saya paksa keluar hingus..sebab hingus xbyk..untuk saya mudah nafas melalui hidung skurangnya dpr sebelah..dan batuk keterlaluan..ada xeffect baby dlm kandungan?

1 Balas

selesema awk tak kesan effect pada baby. cuma keluar keputihan seluar dalam kan? jgn risau .

1y ago

keputihan xdk..ada bila bersama..cuma bila batuk ka buang hingus selsema yg tersumbat tu nanti terkencing...esok baru jumpa pakar ent...