Share milk booster yang betul2 jadi

Salam boleh tak korang share yang betul2 jadi?Saya dah consume mcm2 tak jadi antaranya nufiya mamom.Kalau boleh yg murah dan senang dpt sebab dah berhbis banyak cmtu je susu saya

2 Balas

To be truth BF mom tak perlukan milk booster pun. You can get the milk booster from real food. Macam saya milk booster saya any full cream milk, ice cream, any kind of salad. Awak kena try and error apa milk booster awak. Plus yang paling penting awak kena jaga demand and supply. Stress pun kena elakkan. Dapatkan rehat yang cukup. Water intake pun kena cukup. Eat healthy. Usia anak berapa?

4w ago

oo i see saya dah amalkan semua tu tp tak menjadi jugak sis,anak baru 2 bulan

try longan red dates marigold hotlick durian seulas dua tp pnas la klu mkn bnyk sy try semua tu jd bengkak susu

4w ago

lepas minum trus bengkak ke sis? saya belum cuba lg air kotak yg tu tp horlick mmg tak jd kt saya