milk booster

hai mommy, apa milk booster yang "menjadi" ya ? susu similac mom tu boleh jadi milk booster ke ? susu saya drop + hampir kering 🥺 ikhtiar macam macam dah tapi tetap sama ja 😭 selain susu apa lagi yang boleh jadi milk booster yang pernah mommy consume ? mohon bantuan 🙃

2 Balas

Hai mommy. Bergantung kepada individu. Kalau saya ada orang recommend minum air longan cina dan kurma merah tu rebus. Kawan saya try menjadi tapi saya minum tambah sedikit je. Tak boost sangat untuk saya. Kena elak stress bila bf kalau stress memang lagi senang drop. Cuba buat power pumping

cube try mamom sis sya pakai tu Alhamdulillah banyak keluar air susu