Jantina

Salam. Boleh sy tau bakal2 ayah kt sni.. Adakah anda lbh teruja kalau bakal anak anda nanti adalah baby boy??? Dan kenapa? Dan adakah anda x teruja kalau bakal ank di lahirkan adalah baby girl??

2 Balas

Husben sy dlu..dua2 dia teruja..sm ada dpt ank pmpn mahupn lelaki..sbb dia kata smua tu rzki dr Allah prlu kita brsyukur atas nikmat yg d beri... Sbb ada org puas ttc brtahun2 lm menunggu tp msih blum d beri rzki olehNya...jd kita brsyukurla atas apa yg kita perolehi ini..jnji bby sht...dan proses bersalin selamat smuanya

Sy dulu teruja je kalo dapat baby boy ke baby girl.. Sbb dua2 kena curahkan kasih syg.. 😅