Jantina baby

Hi ibu2, nak tanya simptom2 yg ibu alami berdasarkan jantina baby... kalau baby lelaki/baby pmpuan apa simptom2 ...macam saya dh 11weeks...xde alahan, cuma pening2 sikit, suka makan benda masam2...?? #first baby #first experience #Sy doakan bakal2 ibu dan baby sihat2 semuanya dan semoga dipermudahkan semasa bersalin nanti..doakan sy jga ye ?? #Dan yg belum hamil, sy doakan semoga tahun 2020 ni, anda bakal jadi ibu..Insya-Allah ??

1 Balas

Tu kira mitos je sis. Kalau nak tahu jantina hanya melalui scan shj. Tu pun kadang2 scan lain, lahir keluar lain.