pil perancang

Salam , boleh suggest mummy yg menyusu makan pil perancang apa? Sy still bg susu bdn tapi dh cmpor fm

4 Balas

wsalam...sya mkn pil perancg noriday khas utk susu bdan...klu kt kk caj rm1 ja klu kt farmasi luaq mhai skit la...

Pakai iucD...5thn bru bukak tp nk bukak sbelum 5thn pun blh.. Tp klo sis yakin x lupa mkn ubt,blh la try Noriday.

Sy ambik injection je. Sbb 2 bulan xpun 3 bulan baru next appoinment. Kalau mkn pil takut selalu lupa.

Sy ambik noriday je

5y ago

kalau amek noriday memang takkan period ke?