Pil perancang

Hi, suggest pil perancang apa yang tak menganggu hormon penghasilan susu badan? Saya dgr pil Oralcon mengganggu. Anak ke2 ni sy berazam utk menyusu badan penuh sbb yg 1st gagal bertahan lama. Thank you atas cadangan! #pleasehelp #advicepls

1 Balas

so far saya makan pil oralcon 7bln ni alhamdulillah okay, susu still ada. janji anak myusu ja. sbb sblm ni tukar noriday pun okay ja. tapi sbb anak da makan so tukar pil pula ,okay juga.