nak tanya pil perancang

korang makan pil perancang , yg bf okey ke? air susu still banyak?

2 Balas

Saya makan pil perancang susu drop.. maybe boleh pilih pil yg tak effek penyusuan.. kalau sblm mkn pil baby bf smpai kenyang n tido.. skrg bf baby akan mengamok sebab xpuas susu. Lagi2 baby laki kuat ngempeng. Memg nampak beza banyak susu cepat kering ble menyusu

7mo ago

Pil oralcon

sy pakai implanon.. dari lepas pantang. tahan sampai 3 tahun. anak full bf sampai 2 tahun, occasional bf smpai 4 tahun. alhamdulillah susu tak drop.