Puasa

Salam blh sy tahu.. Kalau usia kandungan 6bln..di galakan puasa atau tdk ye.. Sy cnfiuse stgh org ckp bgntung pda diri sndri. . Tp sy nk tau.. Ada effect tak kt baby dlm kandungan?

1 Balas

Wasalam.. da bole start rasa baby gerak tk.. klu da bole rasa kene tngk klu baby kurg gerak terus berbuka klu takut baby tk ok.. klu baby gerak ok.. InShaAllah doa bbnyk supaya Allah lindung baby kita ya

4y ago

Trima ksh byk.. Moga Allah lindungi kndungan kita dan mudahkn sgala urusan kita.. Aminn.. ☺️🌼🌼🌼