down bila anak dibandingkan

anak sy baru 1 bulan 20 hari tpi belum pandai tindak balas senyum atau borak. Dia hanya senyum 2 @3 kali je. Selebih nya senyum bila tido je. Borak plak sikit2 ..normal ke?? Sebab ada bayi beza 10 hari dah pandai tindak balas senyum dgn borak dh

2 Balas

Anak sy baru msuk 2 bulan tp masih blm pandai nk balas senyum atau borak. Sy risau sgt. Skrg anak awk dah pandai senyum n borak ke belum?

4y ago

Ank sy skrng dh masuk 4 bulan.. alhamdulillah dh pandai borak dan senyum. In shaa Allah nnti ank sis pndai borak dan snyum lah tu. Ank sy ritu 2 bulan lebih baru pandai snyum dan borak

biar betul 10 hari dh pandai borakkkk...

4y ago

ooo... sye terkejut kalo 10 hari...sory...